Alt OK – men vi venter stadig

Gravid 39+6I min indbakke kan jeg se, at der faktisk er flere, der følger med her på bloggen, end jeg egentligt hverken troede eller forestillede mig. Der er selvfølgelig dem jeg kender, veninder og familie, dem jeg kender, som følger med på distancen og nogen jeg slet ikke kender. For alle grupper gælder det, at I bekymrer jer om mig og efterspørger indlæg – især i denne tid, hvor vi venter på Buster, men også i forlængelse af mit indlæg om nedturen.

Det varmer selvfølgelig, at I følger med – hver og én af jer, men også, at I ligefrem savner mine indlæg, når jeg, som den sidste tid, strækker den for længe….

TAK for alle jeres søde mails og beskeder. Jeg skal nok stramme mig lidt an og sørge for at holde jer orienteret om slagets gang her.

Som sagt venter vi stadig. Jeg er ikke længere nede i kulkælderen rent psykisk og fysisk går det også bedre. Jeg har stadig ondt – og det er årsagen til de manglende indlæg, for guderne skal vide, at jeg godt kunne bruge tiden på at skrive. Jeg “skriver” hver dag interessante, samfundsdebatterende, humoristiske, dybdeborende og oplysende indlæg….i hovedet…..
Jeg har ondt i mit bækken og kan nærmest ikke holde ud at sidde. Det besværliggør dét at skrive rigtigt meget. Kan jo heller ikke ligge på maven og skrive, og jeg kan kun i kortere tid sidde/ligge med en stor pude i ryggen. Dér er den store udfordring blot, at hvis computeren står på min mave, så går Buster amok! Han finder sig ikke i at blive mast.
Så kan jeg ligge og skrive på min mobil, men det orker jeg simpelthen ikke i det lange løb. Det kan jeg ikke koncentrere mig til, når jeg ligger dér og har ondt og liggesår…. Ja, stakkels mig.
(Og de sparsomme kræfter jeg har til at sidde ved pc, bruger jeg på at være arbejdsløs og sikre at jeg får udbetalt dagpenge, barselsdagpenge og gamle feriepenge. Jeg har seriøst brugt mit NEM-id nøglekort op de sidste par dage)

Til gengæld kaster jeg ikke så ofte op mere. Gør stadig indimellem om aftenen, når de sure opstød bliver for meget. Men jeg kan spise igen 🙂

På 3. uge kører jeg med menstruationssmerter og plukkeveer. Det er blevet helt naturligt herhjemme hos os, at tale om skedekramper, øget mængder udflåd og slimprop….ja ja, sågar forstoppelse og mulige virkemidler er et familieanliggende her. Nå ja, det hedder jo for fa´en da også familieforøgelse, så det er vel et fælles projekt 😉
Og her skal jeg ikke klage. Jeg bliver virkelig aflastet og opvartet i det omfang det er muligt, og af den årsag holder jeg ud lidt endnu♥

I morgen er officiel terminsdato. Kun ca 5% føder på denne dag, men satser på, at Buster er noget særlig og vælger den.
Omvendt, så er den beregnede terminsdato – 40 uger fra første menstruationsdag i sidste menstruation – d. 14. februar. Den dato er så af flere omgang blevet rykket frem i forbindelse med scanninger på sygehuset, indtil de låste den ved misdannelses-scanningen.

Dét får mig jo til at tænke på, at der kan være lææææænge endnu.
Bortset fra, at jeg jo er fyldt 40, og dermed er tiden, det tilrådes, at man går over, reduceret. Så jeg forventer at blive sat i gang, hvis ikke jeg har født inden for en uge fra nu. Og det ønsker jeg virkelig ikke.
Jeg tror på, at kroppen og barnet selv har en plan og at det er bedst, at de får lov at føre den ud i livet. Omvendt, så kan jeg jo ikke risikere, at der sker Buster noget. Jeg har jo i forvejen en lille ængstelse, der sidder og puster mig i nakken.

Jeg holder hovedet højt og kniber IKKE ballerne sammen og så satser jeg på, at det sker snart. MEGET snart.

Og så lover jeg selvfølgelig at holde jer orienteret♥

Endnu engang tak for jeres opmuntringer, gode karma og søde ord. Det varmer og giver et smil♥♥
Og skriv gerne, hvis der er noget bestemt eller mere konkret I gerne vil høre mere om.

Andet spændende for dig?

Jeg vil elske at få dit input

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 inputs

 • SVAR

  ENDELIG! Har også siddet og ventet på et nyt indlæg 🙂 Vi hepper her i Aarhus på at Buster kommer I DAG :-*

  • SVAR

   Godmorgen❤
   Heppekoret er stort, jeg håber han lytter derinde i vommen.

   Det ville være rart at få det overstået. Og så er jeg så nysgerrig på hvad det er for en lille fyr

   Pt. er der ikke optræk til noget ud over det sædvanlige.

   TAK❤